• Comfortabel
  • Modieus
  • Eigenwijs
  • Betaalbaar
  • Love your curves
  • Comfortabel
  • Modieus
  • Eigenwijs
  • Betaalbaar
  • Love your curves

Onze winkel

Het zoeken naar een mooie outfit met een maatje meer is niet altijd even makkelijk. Juist hierom hebben wij ervoor gezorgd dat onze winkel je een warm welkoms gevoel geeft en je je thuis voelt. We noemen het ook wel onze huiskamer of grote inloopkast. Er is gekozen voor een warme en gezellige uitstraling. De paskamers zijn extra, extra groot en met een handig zitbankje perfect om te passen en je niet opgesloten te voelen. We nemen de tijd om op zoek te gaan naar dat waar jij je goed in voelt en blij van wordt. Niets moet, als je maar weer blij de winkel uit gaat.

Om jullie zoveel mogelijk compleet de winkel uit te laten gaan hebben we ook mooie kettingen en sjaals die je outfit vaak net wat meer afmaken. Daarnaast is er een uitgebreide collectie panty's, van 20 denier tot wel 120 denier, in diverse kleuren en prints. Ook zijn er corrigerende tops, broekjes en jurken te koop. Soms geven ze net dat beetje extra. Genoeg redenen om onze winkel te bezoeken en eens heerlijk rond te snuffelen. Heb je geen tijd of woon je te ver weg kun je nu ook bestellen op onze webshop. Veel winkel plezier!

Onze klanten

Onze klanten

Of moeten we zeggen: Onze dames. Alle vrouwen met hun rondingen zijn welkom bij Boetiek KiJan. Wij kopen in vanaf maat 42 en gaan vaak tot 58, soms 60. De gemiddelde leeftijd is vaak vanaf 35 tot 60 maar jonge meiden van 16- 18 jaar en dames tot 90 jaar zijn ook blij en mooi gekleed onze winkel uit gegaan. Wij helpen jullie graag. Lukt het niet op de webshop kom dan gezellig bij ons langs in de Vledderstraat in Denekamp.

Onze produkten

Onze producten

We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg. Tijdens de inkoop kiezen we bewust voor dames met een maatje meer. De stof moet soepel vallen en het liefst niet tekenen. De ideale broek en heerlijk draagbare kleding die ook goed betaalbaar is. We gaan voor print en soms ook iets gewaagder. Kortom wij stellen onze inkoop in naar jullie vragen. Dus zijn er wensen of vragen laat het ons weten. Samen komen we vast tot de beste oplossing.

Mode vanaf maat 42 en meer...

Elke vrouw mag zich zo modern of eigenwijs te kleden zoals ze wil. Deze keus moet niet bepaald worden door de mode industrie. Wij doen ons best om voor iedereen iets in te kopen en helemaal de mode die iedereen op dit moment draagt. Of je nu jong bent of oud, bij Boetiek KiJan kan iedereen slagen. Een mooie vrouw is een vrouw die blij is en zo zien we jullie graag.