Voor vragen app naar 0681120656 - Gratis verzending vanaf €75
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Wij gaan verhuizen

Wij gaan verhuizen

Vol trots kan ik nu van de daken roepen, Boetiek KiJan gaat verhuizen. Het gaat door! Per 1 januari is het pand aan Grotestraat 2 in Denekamp van mij!

Ja dat lees je goed. Wij gaan verhuizen! 

 

Het was rond de Pasen dat mijn dit voorstel werd gedaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel door overvallen was. Het was niet iets waar ik op dat moment mee bezig was. Mijn vader lag in het ziekenhuis en ik had mijn hoofd er helemaal niet naar staan. Maar mijn familie kon zich wel vinden in het voorstel en vond dat we op zijn minst moesten gaan kijken. Dus zijn we wezen kijken. En oh, wat een mooie ruimte. Grotere dan waar ik nu zit, dat zeker. Op een veel mooiere ligging, echt midden in het dorp. Met heeeeel veel etalage. Ik kan je vertellen dat vanaf toen mijn wereld op de kop stond. Boetiek KiJan naar een groter pand, ik verhuizen….Hoe dan? Wat gebeurt er!!!

 

Vergaderen, vergaderen en nog eens vergaderen

 

Daarna volgde een periode van veel overleg en denken. Met mijn gezin, mijn dames (Esther, Miny en Joke) en een paar van mijn beste vriendinnen heb ik veel vergadert. Alle voors en tegens tegen elkaar gezet en de voors werden eigenlijk alleen maar meer. Hoezo tegens, dit is het gewoon werd me gezegd. Eigenlijk kwam het er op neer dat ik gek zou zijn als ik het niet deed. Dit was de kans, dit is de juiste stap naar een volgende fase met Boetiek KiJan. Oh wat een slapeloze nachten, dat kan ik je wel vertellen. 

 

De knoop is doorgehakt

 

Vol trots kan ik nu van de daken roepen, Boetiek KiJan gaat verhuizen. Het gaat door! Per 1 januari is het pand aan Grotestraat 2, nu nog pand Wortelboer, van mij. En whauw wat ben ik trots als ik dit zeg. Dit pand is meer dan 2x zo groot. Er is ruimte genoeg om alles beter uit te hangen, te etaleren. Meer ruimte om de pakketjes van de webshop in te pakken en om de dozen uit te pakken met de nieuwe collectie. En meer ruimte voor extra pashokjes. De ligging is echt geweldig, het is midden in het dorp, tegenover de grote Nicolaas kerk en de protestantse kerk. 

 

We blijven nog in ons ‘pandje’ tot 31 januari. Dan hebben we de hele maand januari om alles aan te passen en te verhuizen naar de Grotestraat 2. Per 1 februari gaan we open en ik beloof dat ik er een mooie opening van zal maken. 

 

Liefs, Kirsti

 

Check het filmpje hier!! Wij gaan verhuizen!!

Reacties

  1. Kirsti Kirsti

    Jaja het komt steeds dichter bij! De reacties waren echt overweldigend. Zo leuk, ik heb er onwijs van genoten. Dank jullie wel allemaal.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »